Green Screen Fotografie op de Uitmarkt

Green Screen Photo Booth op de Uitmarkt.

Dit jaar mochten we voor een opdracht op de Uitmarkt staan met onze green screen.

Het Havenbedrijf Amsterdam was dit jaar hoofdsponsor van de Uitmarkt omdat ze graag wilden laten zien wat de haven allemaal doet voor Amsterdam. Op het festival terrein lieten ze een paar voorbeelden hier van zien. Het afval van de Uitmarkt word gerecycled in de haven, urine werd verwerkt tot een grondstof voor kunstmest. Ook werd de Uitmarkt voorzien van groene stroom uit windenergie waardoor je ook je mobiele telefoon kon opladen en bij ons een aandenken kon laten maken met de green screen photo booth. Want ja ook onze “groene” photo booth heeft stroom nodig en hoe fijn is het dat die stroom dan ook groen is.

In onze stand kon men eerst een achtergrond uitkiezen. De bezoekers kregen daarna de mogelijkheid om op de foto te gaan als een echte Hollandse meester. Iedereen kreeg de mogelijkheid om zich te hijsen in een echt kostuum uit de jaren rond 1700. Inclusief pruiken, hoeden, een bef en andere accessoires uit die tijd. De foto’s werden geplaatst op de Facebook pagina van het Havenbedrijf Amsterdam en konden zo worden gedeeld met de bezoekers. We hebben een enorm hoog aantal bezoekers gehad op die pagina. Hierdoor kun je zien dat fotomarketing echt heel veel meer bezoekers oplevert. Hierdoor was onze marketing actie zeker geslaagd.

Wij hebben enorm genoten van alle verkleedpartijen. We hebben gewerkt in een geweldig team om 30 uur green screen in 2,5 dag mogelijk te maken. En wat waren we blij met de volgende woorden van de organisatie. Daar doen we het voor.

 

“Ha Saskia! Ontzettend bedankt voor alles. Super gedaan. Je professionaliteit, toewijden, perfectionisme en je gouden team maken het een heel fijn samenwerken. Mvg, Simonette”

 

Uitmarkt, pr, marketing, green screen

uitmarkt photobooth uitmarkt photo booth

Hippe Gasten green screen uitmarkt

 

 

Benieuwd hoe zo’n green screen verkleed partij er aan toe ging? Bekijk hieronder onze homevideo.

 

 

Ook werd er nog een leuk filmpje gemaakt over wat het Havenbedrijf allemaal doet voor Amsterdam. Hierin zijn wij ook te zien.