green screen key

Perfecte Green Screen Key voor modellen of producten.

Na drie jaar uitzoeken en testen hebben we de perfecte green screen key gevonden voor de green screen in een fotostudio.

Zo perfect dat deze ook in studiofotografie gebruikt kan worden. De keying van een green screen is namelijk niet zo simpel. Je fotografie en software moeten perfect samen werken. Na meerdere uitgeteste software die je op de markt kunt kopen waren we nog steeds niet helemaal blij. Het moest nog beter kunnen. En dat hebben we nu gevonden….. De perfecte key! En wat zijn we daar blij mee…. Het heeft ons drie jaar gekost maar het is gelukt!

En omdat het zo perfect is, kunnen we daar ook andere fotografen mee helpen. Wij gaan het in ieder geval inzetten bij een aantal schoolfotografen die na het uittesten graag met ons willen werken. Zie ook (schoolfoto.bagchusfotografie.nl). De schoolfotograaf hebben vaak veel beelden om te keyen. We kijken ze stuk voor stuk helemaal na en zorgen voor de perfecte key. De fotograaf hoeft helemaal niets meer te doen en krijgt een .PNG bestand terug gestuurd.

Schoolfoto - Green Screen Key

Schoolfoto – Green Screen Key

Uiteraard is het niet alleen binnen de schoolfotografie van toepassing. Juist de studiofotograaf kan veel baat hebben met onze hulp. In de fotostudio heb je perfectie nodig. Je klant betaald veel geld voor een fotoshoot, dus daar wil je ook waar voor je geld. Wij kunnen je helpen. Binnen 48 uur (werkdagen) krijg je van ons de perfecte green screen key terug in .PNG bestand. Je kunt het gebruiken bij modellen en binnen de productfotografie.

Wil je je eigen producten fotograferen? Ook hierbij kunnen we je gaan helpen.

We zijn hard op weg om de green screen specialist van Nederland te worden binnen de fotografie ­čśë

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie laat het ons weten. We overtuigen je graag.

 

#greenscreen #fotografie #key #keying #studio #studiofotografie #studiofotograaf #school #schoolfotografie #schoolfotograaf #schoolfoto #perfectie #welovegreenscreen #greenscreenkey