Kerst photobooth

Het is begin augustus en bij ons zijn de eerste aanvragen voor een kerst photobooth al binnen. In augustus hebben we ook nog een kerstfeest, ja midden in de zomer, maar ik bedoel de feesten in december. Omdat we elk jaar iets nieuws willen voor onze vaste klanten zijn we ook op zoek naar nieuwe layouts, props en andere rekwisieten. En daarmee kom ik dan op een heel leuk onderdeel van ons werk.

Want hoe leuk is het om nieuwe dingen te bedenken en te kopen? Nou ik kan je verklappen dat dat heel leuk is. Ieder jaar voel je je weer als een kind in de snoepwinkel. Het plezier om voor andere mensen leuke dingen te kopen en te maken geeft je meteen een fijn gevoel en een lach op je gezicht. Natuurlijk kopen we veel in winkels en het liefst zo apart mogelijk, soms ontwerpen en maken we zelf dingen en sommige dingen kopen we via internet. Het allerbelangrijkste is je voor te stellen hoe onze klanten zullen reageren. Tot nu toe zijn de reactie’s echt waanzinnig. En hebben we dus altijd leuke dingen gevonden. We kunnen niet wachten tot de volgende bedrijfsfeesten in kerstsferen en de kerstborrels. Met onze green screen geven we graag die extra hilarische kerst boost.

Dus ben je bezig met het organiseren van een kerstfeest? We creëren graag een avond die nog lang herinnerd zal worden. Vraag nu onze offerte aan.