Kerst photobooth

Het is begin november en wij zijn al bezig met de kerst photobooth.

 

Winkelen / shoppen

Speciaal met dit thema kunnen we natuurlijk helemaal los gaan met onze leuke fotoprops. Na al heel wat leuke dingen besteld te hebben op internet zijn we vandaag ook even de stad in geweest om nog wat extra items toe te voegen. Kerst is namelijk niet een heel makkelijk thema voor ons. In een heleboel props zit natuurlijk de kleur groen met kerst net als in onze achtergrond. Omdat onze software groen verwijderd door middel van “chromakey” moeten wij dus props hebben zonder groen. Ik kan je zeggen, dat is wel een kleine opgave maar we hebben weer fantastisch leuke dingen in ons assortiment kunnen toevoegen. Nieuwsgierig welke props hou dan onze Facebook pagina in de gaten.

 

Events

We hebben al een aantal grote events staan in december waaronder een leuke bedrijfsborrel, een groot feest bij iemand thuis, een groot bedrijfsfeest die al zijn zakenrelaties heeft uitgenodigd voor een kerstborrel en nog een personeelsfeest. We kunnen niet wachten om met onze green screen op deze evenementen te staan. Geheel in kerstsfeer. Het gaat weer hilarisch worden. Dit jaar hebben we zoveel unieke props kunnen vinden, gegarandeerd een succes!

 

Hoe werkt het?

Voor veel particuliere feesten helpen we de mensen met een originele kerst layout. Gewoon omdat we dat leuk vinden. We hebben een heel aantal foto’s die we beschikbaar stellen voor dit onderwerp waar onze gasten uit kunnen kiezen. Dit kunnen foto’s zijn met besneeuwde achtergronden tot aan gezellige kerst achtergrondjes. Zo is er voor iedereen wel een geschikte achtergrond te vinden. En het leuke van onze green screen fotobooth is natuurlijk dat je meerdere achtergronden kunt kiezen voor jou feest. Zo kan iedereen zelf kiezen in welk decor hij/zij wil staan. De foto’s drukken wij direct af met onze printer en de gasten hebben binnen 8 seconde een foto in hun handen die ze mee kunnen nemen als aandenken naar huis. 

 

 

kerstborrel kerstfeest

greenscreen fotobooth huren fotofun