Carnaval entertainment | Halle Belgie


Om met carnaval entertainment te boeken kom je al gauw uit bij artiesten die komen zingen. Natuurlijk ontzettend gezellig! Maar een greenscreen is ook een fantastische toevoeging voor een carnaval-evenement.

Met de chroma key technologie kunnen wij de groene achtergrond vervangen door een gewenste achtergrond van de opdrachtgever. Ons groene scherm helpt om het onderwerp dat wordt gefotografeerd te isoleren en met software kunnen we dit vervangen door een gewenste achtergrond. Deze interactie is voor de bezoekers een leuke ervaring. Ze kunnen poseren voor verschillende achtergronden en herinneringen creëren door foto’s mee naar huis te nemen die wij voor hen printen.

De aanwezigheid van onze fotograaf zorgt ervoor dat de foto’s er nog beter uitzien. Het proces van het maken van de foto verloopt ook veel vlotter. Dus meer foto’s, meer printjes (voor iedereen 1) helpen mee aan carnaval entertainment waar iedereen blij van word. Er word nog lang over nagepraat.

 

Halle – Oenstellingsgala

Na drie jaar was er EINDELIJK TERUG de aanstelling van het nieuwe Hofmaarschalkenpaar in Halle. In campus Don Bosco vond het Oenstellingsgala 2023 plaats waar wij met onze greenscreen in dit leuke plaatsje mochten komen fotograferen. We waren al vroeg in de middag vertrokken omdat het wel een stukje rijden was. Eenmaal aangekomen hebben we eerst alles rustig opgebouwd en zijn toen in Halle zelf uit eten geweest. Wat een onwijs leuke plaatst is Halle.

Om 20:00 uur gingen de deuren open en mochten alle gasten, Hofmaarschalken en het Europese prinsenpaar naar binnen. Alle gasten konden bij ons op de foto en kiezen in welke achtergrond. Men kon ook op de foto met de Europese Hofhouding die wij standaard in de achtergrond konden plaatsen. De confetti was zeker een favoriete achtergrond. Ook wij werden gevraagd of we met de Hofmaarschalk op de foto wilden. Uiteraard geen probleem en met toestemming mogen wij deze ook plaatsen op onze website.

Wat een ontzettend leuk evenement was dit! Wij hebben enorm genoten van alle gasten, de Hofmaarschalken, de artiesten en de DJ’s. Kom maar op met het volgende carnaval feest.

Ben jij ook op zoek naar nog een mooie entertainment toevoeging voor carnaval? Stuur ons vooral een berichtje. We helpen jullie graag.

 

Ben je benieuwd naar het hele evenement? Ik heb op Youtube een filmpje gevonden met een impressie.

https://www.youtube.com/watch?v=ufqzHZWTDPM&t=71s