Congres

Tijdens het WCS wond congres mocht iedereen bij onze green screen op de foto

Op het jaarlijkse terugkerende congres dat georganiseerd wordt door WCS mochten wij voor Mediq weer een green screen verzorgen. Het congres is bedoeld om kennis te delen, nieuwe ontwikkelingen te bespreken en elkaar te ontmoeten.

Het congres is bedoeld voor een breed publiek van professionals die betrokken zijn bij wondzorg, zoals wondverpleegkundigen, dermatologen, chirurgen, huisartsen en verpleegkundig specialisten.

Tijdens het congres worden er diverse lezingen en presentaties gegeven door experts op het gebied van wondzorg. Er worden onderwerpen behandeld zoals de nieuwste behandelmethode en technieken en er is ruimte voor innovatieve producten. 

Mediq is een bedrijf dat zich richt op de levering van medische hulpmiddelen en zorg oplossingen, waaronder producten en diensten op het gebied van wondzorg. Mediq levert onder andere wondverbandmiddelen, verbanddozen en wondreinigers aan zorginstellingen en particulieren. Daarnaast bieden zij ook innovatieve oplossingen op het gebied van wondzorg. 

Mediq had de wens een eigen ontwerp voor de green screen te maken. Hierin hebben wij aangegeven wat er aangeleverd moest worden. Op de dag zelf kreeg iedereen een leuke foto mee naar huis. Er kon gekozen worden uit vier verschillende achtergronden en iedereen kreeg een sample mee naar huis.

Er is veel gelachen bij onze stand en we hadden de hele dag een fantastische aanloop. Collega’s die met elkaar op de foto konden, het liefst met het hele team. Met of zonder gekkigheid, het kon allemaal.

Eindresultaat: Een zeer tevreden opdrachtgever, en daar doen we het voor.

Wil jij ook een leuke green screen op jullie congres net als Mediq? Vul dan ons contactformulier in of bel op 0655832200 dan helpen we jullie graag.

congrescongres jaarbeurs utrechtCongres green screenfotomarketing greenscreen

Tijdens het WCS wond congres mocht iedereen bij onze green screen op de foto