Evenementenbureau | Bodegraven

evenementenbureau

Met regelmaat worden we ingehuurd door evenementenbureau’s. Zo ook vandaag. Voor Klaver Events mogen wij een green screen photobooth maken, speciaal voor een familiedag. Klaver events is ingeschakeld voor de volledige organisatie en de branding van het evenement.

Op deze familiedag mochten de familie’s een kijkje nemen in een grote fabriek in het midden van het land. Over de dag verdeeld kreeg iedereen een mooie rondleiding met een speurtocht voor de kinderen. Aan het einde van de rondleiding konden ze bij onze green screen op de foto met een keuze uit verschillende achtergronden. We hadden speciale achtergronden gemaakt voor klein en groot in een thema die bij de fabriek past. Ook met de props kon iedereen zich volledig uitleven. Opnieuw kregen we te horen dat we zooo leuk zijn. Dat zijn de mooiste complimenten!

We maken dan ook geen foto’s maar mooie herinneringen die de beleving van zo’n dag extra vergroot! Iets wat we op veel meer feesten moeten doen. Dus organiseer jij een mooi feest? Laat ons de herinneringen met liefde vast leggen.

 

Bel of mail gerust als je vragen hebt over hoe dingen werken. We staan je graag te woord op 0655832200 of stuur ons een bericht.

 

evenementenbureau