Fotomarketing

Merk / product campagne voor bedrijven


Social Media is belangrijker dan ooit. Beeld via Facebook, Twitter en Instagram wordt veel bekeken. Juist met leuke of spraakmakende foto heeft u een ideaal platform om uw reclameboodschap onder de aandacht te brengen.
Green Screen Fotografie denkt graag mee met de verschillende mogelijkheden voor marketing die alle emoties prikkelt en waarmee u het hoogste resultaat bereikt.

   

Activeer uw doelgroep met creatieve concepten


Storytelling campagnes zijn tegenwoordig erg populair en inspireren en vertellen een beleving die de interesse van de klant wekt. Deze campagnes laten je van een merk houden. Bij deze vorm van eventmarketing is de merk beleving en de directe live communicatie van groot belang. Wij kunnen u helpen om deze beleving te vergroten.

 

Meerdaagse evenementen

U organiseert een event en heeft meerdere dagen de green screen nodig? Wij hebben speciale tarieven voor meerdaagse evenementen of beurzen. Daarnaast betaald u alleen voor wat u nodig heeft.

 

Waarom u voor Green Screen Fotografie kiest?

▪ Wij werken alleen met “echte” fotografen om kwaliteit te kunnen waarborgen.

▪ Kwaliteit en afspraken nakomen heeft de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf.

▪ Wij houden echt van evenementen, onze passie om mensen een goed gevoel te geven is heel groot.

▪ Net even dat beetje extra wat u niet verwacht.

 

Meer informatie?

Meer informatie nodig? Neem dan nu contact met ons op.

Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam en deels in Rotterdam maar onze opdrachtgevers zitten door het hele land en zelfs in Belgie.

 
fotomarketing
fotomarketing hilversum
fotomarketing amsterdam
Fotomarketing Uitmarkt Amsterdam

In 2017 hebben we 3 dagen op de Uitmarkt gestaan van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Deze foto’s kun je hier vinden.