Green Screen Foto – Dolfijn Vakanties

green screen fotografie

Een green screen foto maken? Ja dat kan ook als je op vakantie bent. Afgelopen zomer hadden we de kans om op een Dolfijn Begeleide Vakanties onze green screen neer te zetten. Wat was dat ontzettend leuk! Eerst mocht iedereen alleen op de green screen foto zodat ze allemaal een eigen foto hadden en daarna barste het feest los. Toen iedereen door had hoe het werkte bleef het druk bij de photo booth. Alle reizigers maakte gebruik van de vele props en deze werden niet alleen voor de green screen gebruikt. Het was één grote verkleedpartij. De polonaise werd ingezet en ook met het karaoke wist iedereen de props te vinden. Ook waren er een aantal reizigers die het zo leuk vonden om te helpen dat ze zelf de hele avond onder begeleiding de photo booth hebben bediend. Hele bijzondere ervaring die we niet snel gaan vergeten.

Echt ontzetten leuk om iedereen zo blij te mogen maken! Helaas kunnen we hier geen beelden van delen maar om toch iets te kunnen laten zien bij deze de layout van de green screen foto. We zijn enorm dankbaar dat we iedereen dit blije gevoel hebben kunnen geven.

Green screen fotografie is echt een uitkomst op feesten, dat bewijst dit feest maar weer op de laatste avond van hun vakantie.

 

Heb jij ook binnenkort een feest? En wil je ook iedereen een mooie herinnering geven met een green screen foto? Neem dan even contact op om te kijken of we wat voor jullie kunnen betekenen.