Green Screen Winter Thema | Den Haag

green screen winter thema twee mensen zijn in een nieuwe winterse achtergrond geplakt nadat ze gefotografeerd zijn voor een green screen

Deze week is onze green screen winter thema wel heel toepasselijk. Met -10 in de nacht op de thermometer begint het al behoorlijk winters aan te voelen.
Al begin oktober werden wij geboekt door dit leuke bedrijf en vanavond was het dan eindelijk zover.

Voor een paar uurtjes in de avond werken hebben we best een hele voorbereiding want er moet best veel mee. Onze props op een winter / apres-ski party bestaat echt uit veel spullen. Hierbij kun je denken aan de slee, ski’s, skischoenen, ski brillen, mutsen, jassen, foute skipakken, handschoenen, bontkragen, bontmutsen (uiteraard nep), maar ook onze standaard gewone props omdat niet iedereen zich uitbundig uit wil dossen. Er is dus voor een ieder wat wils.

Met een volle auto waarbij sommige mensen echt niet geloven dat alles echt in onze auto past, kwamen we al vroeg in de middag aan in Den Haag om op te bouwen. Het feest was in de leuke lokatie Hofhouse naast het station.
Met twee fotografen hebben we deze green screen opgebouwd waarna we direct zijn begonnen met fotograferen.

Iedereen was weer super enthousiast over de foto’s en de mogelijkheden. Deze avond waren het vooral veel grote groepen die op de foto wilden met elkaar. Super handig als we dan met twee fotografen zijn want dan kan er iemand aanwijzingen geven hoe iedereen moet gaan staan. Hierdoor behouden we de snelheid met fotograferen. De printer was het drukst van de avond, aangezien we voor iedereen een foto printen. Dus met 25 mensen op de foto, worden er ook 25 geprint. Hoe leuk is dat! Het green screen winter thema was weer een groot succes.

Toen we klaar waren met fotograferen heeft het nog wel even geduurd voordat alles weer netjes ingepakt was. Het kost toch altijd meer tijd dan je van te voren denkt. Maar wij hebben ook weer een fantastische middag/avond gehad! Veel gelachen en een hoop lol gehad met de gasten.

Ben jij op zoek naar een leuke photobooth met veel interactie? Neem dan zeker even contact op. We zijn bereikbaar via 0655832200 of je kunt ons een bericht sturen via het contactformulier.

 

green screen winter thema twee mensen zijn in een nieuwe winterse achtergrond geplakt nadat ze gefotografeerd zijn voor een green screen

 

 

 

En nog wat BEHIND THE SCENE’S beelden…..