Greenscreen Sportgala Drenthe | Meppel


Onze greenscreen stond dit keer in Schouwburg Ogterop bij het Sportgala Drenthe.

Het sportgala in Drenthe is een jaarlijks evenement waarin de beste sporters en sportteams van de provincie worden geëerd. Dit gala wordt georganiseerd door de provincie Drenthe in samenwerking met lokale sportverenigingen en gemeentes. Tijdens het gala worden er prijzen uitgereikt aan sporters en sportteams die in het afgelopen jaar bijzondere prestaties hebben geleverd.

Bij het sportgala in Drenthe mochten wij met onze greenscreen-technologie de gasten bij binnenkomst blij maken met een leuke foto van hen zelf, wandelend, rennend of op de fiets op de VAMberg. Voor onze groene achtergrond konden de gasten poseren in de situatie die ze zelf wilden. Vervolgens werd de groene achtergrond digitaal verwijderd en vervagen door de nieuwe achtergrond die we van te voren bedacht hadden. Door de voordelen ten opzichte van een traditionele photobooth hadden we meer mogelijkheden voor creatieve en unieke foto’s.

Een ander voordeel van de greenscreen photobooth is dat deze meer flexibiliteit biedt voor evenementen en feesten met een thema zoals bij het Sportgala Drenthe. Door de achtergrond van de foto’s aan te passen aan het thema van het evenement, past onze greenscreen naadloos in het evenement wat een extra dimensie aan de sfeer toevoegt.

Door de achtergrond van de foto’s te personaliseren met het logo en een hastag speciaal voor dit evenement, zijn onze foto’s een krachtige marketingtool. Door de foto’s te delen op social media is de zichtbaarheid groot bij een breed publiek.

Door onze greenscreen kon het publiek nog meer genieten en nagenieten van deze bijzondere avond. Organiseer jij ook een leuk event en hebben jullie een mooi thema? Laat ons je helpen met onze greenscreen. Bel of stuur ons een mailtje.