Open Huis | Weststellingwerf

open huis fotobooth

Dit weekend mochten we voor de open huis van Woningstichting Weststellingwerf een green screen verzorgen. Deze leuke fotobooth is echt voor jong en oud. 

Al vroeg in de ochtend waren we op pad met de green screen. Met een uurtje hadden we alles klaar staan en kwamen de eerste standhouders al even proefdraaien. Altijd leuk als er zo enthousiast op gereageerd word. Vandaag is er een open huis van de woningstichting Weststellingwerf. Er is van alles georganiseerd voor iedereen. Je kon leren metselen, tegelzetten de brandweer was er en nog veel meer leuke dingen. En ook aan alle kinderen is gedacht.

Bij ons mocht iedereen voor onze green screen een foto maken. Je kon kiezen of je in een ballon wilde vliegen of dat je op de bouwplaats wilde staan. Uiteraard met bijpassende props. We hebben het lekker druk gehad in onze stand en waren weer een grote hit. Iedereen vond het helemaal geweldig om zich uit te dossen voor de foto en we hebben direct iedereen een leuke foto meegegeven. Alle kinderen uiteraard hun eigen foto om op te hangen in hun eigen kamer. Het was weer een hele leuke dag. Op naar het volgende feest morgen.

Het open huis van de woningstichting was in ieder geval een hele geslaagde met veel blije gezichten. Ook voor ons zelf was het heel erg leuk. We werden geïnterviewd in een live radio uitzending. Dat blijft toch altijd spannend ook al hebben we dit al vaker gedaan.

Heb jij ook een open huis waarbij wij een toegevoegde waarde zijn. Laat het ons weten! We helpen graag met een leuk idee. Ga naar onze contactpagina of geef even een belletje op 06-55832200

 

greenscreenfotografie-open-huis-photoboothopen-huis-fotobooth-greenscreen

Behind the scenes