Personeelsfeest | Jubileumviering | 15 jaar


Welkom bij onze photobooth-service voor jou volgende personeelsfeest!

Afgelopen weekend mocht de Omega groep hun 15 jarig bestaan vieren en wij waren er bij! Wij bieden een unieke vorm  van entertainment die de feestvreugde naar een hoger niveau tilt. Maar onze photobooth is niet alleen een bron van vermaak. Het is ook een geweldige manier om de teamgeest en betrokkenheid te bevorderen. Dat bleek deze jubileum avond maar weer. Samen met de leuke accessoires en props, zoals hoeden, pruiken, brillen en borden met teksten werd de creativiteit bevorderd om hilarische foto’s te maken. Het zorgde voor interactie, lachende gezichten en onvergetelijke momenten die nog lang zullen worden herinnerd. De statements uit het bedrijf hebben we deze avond veel gehoord. Wat een saamhorigheidsgevoel en wat een prachtig bedrijf is dit om voor te werken. Op naar de volgende 15 jaar!

 

Andere entertainment op dit feest:

Dames Spik & Span

Naast onze te gekke greenscreen waren ook de Dames Spik & Span aanwezig. Dorry en Corry waren samen met Bob en Job en hebben de gasten extra vermaak gegeven bij binnenkomst, maar ook op de dansvloer, bij de photobooth en tijdens het diner.

Prezz Live coverband

Ook de coverband Prezz maakte er één groot feest van. Deze muzikale topband geeft een energieke stijlvolle interactieve show met verrassende medleys. Wat een feest hebben zij er van gemaakt!

 

Jubileumviering met een green screen

 

Wil jij ook een leuke photobooth op jullie jubileumviering?

Onze photobooth is niet zomaar een camera. Het is een complete ervaring op zich. We bieden een breed scala aan achtergronden, thema’s en sjablonen en ontwerpen voor elk bedrijf een nieuwe layout. Volledig in het thema van jullie evenement. Of je nu een chique black-tie feest of een kleurrijk themafeest organiseert, wij hebben de perfecte achtergrond om de foto’s tot leven te brengen. Daarnaast kunnen we ook bedrijfslogo’s en branding toevoegen om de foto’s een persoonlijk tintje te geven.

Onze photobooth is ontworpen op gebruiksvriendelijkheid en plezier. Het enige wat je collega’s hoeven te doen, is plaatsnemen voor de camera en plezier te maken met collega’s. Onze professionele fotograaf zorgt voor de rest. We leveren direct hoogwaardige foto’s af die jullie collega’s als aandenken kunnen bewaren.

Dus waar wacht je nog op? Maak van jou personeelsfeest of jubileumviering een extra feestje met onze green screen. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe we jouw evenement kunnen transformeren met een vleugje entertainment en een heleboel onvergetelijke herinneringen.