Personeelsfeest organiseren | Almelo

personeelsfeest organiseren foto photobooth

Een personeelsfeest organiseren? Wat ga je boeken? Als je een personeelsfeest gaat organiseren ben je altijd op zoek naar entertainment. Gisteravond mochten we met green screen fotografie ook weer op een fantastisch personeelsfeest staan. En natuurlijk altijd leuk om te zien wat een bedrijf aan entertainment toevoegt aan hun avond. Want waar kies je voor met alle entertainment tegenwoordig? Wat is uniek? Wat vinden mensen nou echt heel leuk?

Op dit leuke feest was er naast alle lekkere hapjes en drankjes een DJ die het dak er af speelde, een sneltekenaar en onze green screen photobooth. Heel leuk om te zien dat de entertainment waar herinneringen aan zijn zo goed bezocht werden. We hebben een reel geplaatst op instagram voor een kleine impressie. 

Zoals we wel vaker zien doen foto’s het altijd goed op een personeelsfeest, maar ook bij de sneltekenaar was het lekker druk. Mensen vinden het leuk als ze iets mee naar huis kunnen nemen wat ze herinnert aan de leuke avond. Dus eigenlijk mag dat nooit ontbreken bij een feest.

Wij hebben voor dit bedrijf ook weer de layout ontworpen en omdat het thema jaren 20 was kwam iedereen al een beetje verkleed. En voor degene die dat niet waren hadden wij nog wat props meegenomen zodat ook zij zich een beetje in de sfeer konden verplaatsen.

 

Bij onze green screen kunnen wij ook nog een acteur plaatsen die de mensen extra kan entertainen. Zo is het al leuk als je in de rij staat te wachten tot je een foto kan maken. Er gebeurd net even dat extra. Onze fotoprinter is de snelste die er op de markt verkrijgbaar is, maar soms gebeurd het toch even dat de mensen moeten wachten. En hoe leuk is het dan dat er al wat gebeurd. We hebben met meerdere acteurs in huis vele mogelijkheden om te entertainen.

Wil je weten wat wij voor jou personeelsfeest kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Of bel ons op 06-55832200 We helpen je graag met een mooi feest! En we hebben een leuke combi korting als je meerdere entertainment bij ons boekt.

We wensen je in ieder geval heel veel plezier met het organiseren van jullie personeelsfeest.

 

 personeelsfeest organiseren foto