Ja! We mogen weer….. personeelsfeest | Grave

personeelsfeest photobooth

Inmiddels zijn we nu een maand verder zonder corona regels en onze agenda begint weer uit zijn voegen te barsten. De meest voorkomende evenementen op dit moment? Het personeelsfeest. Na twee jaar zonder feestjes weten de bedrijven ons weer te vinden. We hebben het drukker dan ooit en de thema’s moeten vooral heel feestelijk en vrolijk zijn. Dat is inmiddels wel duidelijk. Ook de uitgestelde evenementen gaan binnenkort weer beginnen.

 

We vinden het heerlijk om ons weer helemaal onder te dompelen in de green screen personeelsfeesten. Want hoe tof is het dat het eindelijk weer mag. Elk feestje waar we nu staan zijn we dankbaar dat we de hele periode overleeft hebben en vooral nu weer mogen. Weer met zijn allen lol maken, blij zijn en even een hele onbezorgde tijd beleven. Want dat is ook waar wij voor staan. De mensen kunnen zich weer verkleden, gek doen, biertje en een wijntje drinken en genieten van elkaar. En ondertussen zorgen wij er voor dat al deze mooie herinneringen bewaard blijven in de vorm van een foto. Hopelijk mogen we hier weer heel lang mee doorgaan, want hier genieten ook wij enorm van.

 

Natuurlijk hebben we de afgelopen twee jaar niet stil gezeten. We zijn volop bezig geweest met nieuwe ideeën en thema’s voor de evenementen bureau’s. We hebben zelfs afgelopen jaar volledige familie’s in de auto op de foto gezet. Fietsers, bakfietsen en scooters voor de green screen. Zolang het met afstand kon hebben we nog best wel een aantal evenementen mogen doen. 

 

Voor nu gaan we in ieder geval weer genieten van iedereen voor onze camera. 

Zien we jou ook binnenkort op jullie personeelsfeest?

 

personeelsfeest photobooth