Up Events | Amsterdam

green screen fotografie

Afgelopen week mochten wij voor de gemeente een green screen verzorgen bij Up Events. Wat een fantastische evenementen locatie. Zeker omdat het thema festival was. Op het terrein waren meerdere loodsen waar wat te doen was. Dus dat paste helemaal in het thema. Wij stonden met onze green screen in een mooie grote festival tent.

 

Green screen fotografie is entertainment

Na een spectaculaire opening met een percussieact met olievaten mochten wij ook met onze green screen fotografie starten. Iedereen kon zich weer volop uitdossen met onze foto props en de gasten konden kiezen uit wel 12 verschillende achtergronden in het thema festival. 

Wist je dat een green screen een hoog entertainment gehalte heeft? Eerst is iedereen zich heerlijk aan het uitdossen. Meteen al bij het uitzoeken van de props is er een hoop lol. De beleving die mensen ervaren met deze verkleedpartijen is groot. Want hoe tof is het om even helemaal gek te doen. En ook nog eens een mooie herinnering mee te nemen naar huis. 

 

Wil jij ook iets organiseren bij Up Events?

Wil jij ook een personeelsfeest organiseren in een festival thema? Dan kan ik je Up Events zeker aanraden voor bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes. Je kunt de website van Up Events hier vinden. En natuurlijk kunnen wij jullie helpen met green screen fotografie. Alle gasten gaan naar huis met een memorabele foto. Wil jij ons ook inhuren voor jou feest? Vul dan ons contact formulier in, of bel voor meer informatie op telefoonnummer: 06-55832200 Samen ontwerpen we mooie foto’s voor jullie evenement.