Zomerfeest


Na de zomervakantie gaat iedereen weer aan het werk. Hoe leuk is het dan om een personeelsfeest te organiseren om weer even de verbinding met elkaar te voelen. Elkaar weer even te zien, over de vakantie te kunnen vertellen en lekker even bij te kletsen. Dan kun je een leuk zomerfeest of nazomerfeest geven.

Simone van Only Sim Events helpt je graag bij het organiseren van een leuk zomerfeest met alles er op en er aan. Wij mochten Simone helpen om van dit feest een onvergetelijk zomerfeest te maken. En dat is zeker gelukt. Alles zag er fantastisch uit!

De Lik is een unieke evenementenlocatie met een verhaal. In hartje Utrecht staat een oude gevangenis op het Wolvenplein. Deze gevangenis is sinds 2014 niet meer in gebruik en nu is het een evenementenlocatie. In deze gevangenis is het mogelijk om rondleidingen te krijgen maar ook voor een borrel, diner of bruiloft kun je daar terecht. 

Om in het thema te blijven van de gevangenis, hadden we een leuke greenscreen gemaakt waarbij de gasten achter de tralies konden inclusief boevenpetjes, maar je kon ook als politieman of bewaarder op de foto. Om het luchtig te houden hebben we ook wat andere achtergronden toegevoegd zodat de gasten zelf konden kiezen hoe ze op de foto wilden.

Het was een topavond! En alle gasten hebben genoten. Iedereen was erg verbaasd dat ze allemaal een foto meekregen bij ons. Iets wat helaas nog steeds zelden voorkomt. Maar wij zorgen echt dat iedereen met een foto naar huis gaat. Daar willen we ons graag mee onderscheiden.

Wil jij ook een leuk zomerfeest voor jullie personeel? Neem gerust contact met ons op. We hebben ook zomerthema’s met bijpassende props.

Photobooth: Green Screen Fotografie

Event Manager Simone:  Sim Only Events

Evenementenlocatie: De Lik – Utrecht